Nooit meer uw truck met de hand wassen

U vindt geen geschikte wasstraat voor uw truck? Bij Truck en Carwash Center in Ter Apelkanaal slaagt u altijd. De moderne autowasstraat biedt ook ruimte voor hogere bussen. Mocht uw bus of bestelauto toch niet passen, dan heeft u de mogelijkheid om gebruikt te maken van de professionele truckwash. Naast de truck- en carwash profiteert u van nog vele andere diensten. Vul het contactformulier in of bel 0599-470711 voor meer informatie.

 

tanken ter apelkanaal

Tanken

Naast een dieseltankstation voor vrachtwagens biedt Truck en Carwash Center Zuid Groningen bezitters van personenauto’s de mogelijkheid om 24 uur per dag benzine en diesel te tanken. Onze benzineprijs is niet duurder dan bij bekende, landelijke ketens benzinepompen. Bij het onbemande tankstation betaalt u met bankpas, multitankcard, travelcard of giropas.

autowasstraat zuid groningen

Wassen

Zowel de truckwash als de autowasstraat beschikken over verschillende autowasprogramma’s. In 2017 is er een nieuwe carwashmachine geplaatst. Hierdoor zijn er nog weer meer programma's bijgekomen. U kunt nu ook de onderkant van uw auto laten wassen en er is een polishprogramma bijgekomen, waardoor de auto nog weer mooier gaat glimmen. Daarnaast zijn er twee overdekte wasboxen 24/7 beschikbaar voor mensen die liever zelf hun auto wassen. Voor slechts een euro is het mogelijk om de automatten te laten reinigen.

winkel truckwash

Winkel

In onze winkel vindt u een verse broodjeshoek, diverse warme snacks, koffie, frisdrank, rookwaren en ijs. Ook zijn er verschillende truck accessoires te koop, waaronder zijgordijnen, haken en diverse lampen. Wij leveren veel bekleding in diverse kleuren op bestelling, zoals tunnelmatten, stoelhoezen en vloermatten. Kom demostoffen bekijken in de winkel aan de Ambachtsweg 2 in Ter Apelkanaal, gelegen aan de N366 tussen Emmen en Stadskanaal.

Verkoop truck accessoires. 24/7 wasboxen en tanken.

Neem contact op